Tarihçemiz

Okulumuz Arnavutköy ilçesi Taşoluk Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunmaktadır. Yapımına 1998 yılında başlanmış olup 1999-2000 Eğitim - Öğretim yılında 1 müdür vekili, 1 müdür yardımcısı ve 4 sınıf öğretmeni ve 1 vekil öğretmenle açılmıştır.

Okulumuz 30 derslikli ve 980 öğrenci kapasitelidir. Okul Türkiye çapında Bakanlık okul projesi kapsamında yapılan 78 okuldan birisidir. İç donanımı sağlanmıştır. Okulumuzda 1 bodrum kat; bu katta sığınak, işlik,soyunma odaları,kalorifer dairesi, elektrik santrali bulunmaktadır. 1 zemin kat; bu salon, zil odası, anasınıfı, rehberlik odası, kantin ve 11 adet sınıf mevcuttur. 2.kat; İdari odalar, kütüphane, arşiv, öğretmenler odası, eğitsel kol odaları, fen laboratuvarı, resim atölyesi, teknoloji sınıfı ve iki adet sınıf bulunmaktadır. 3 katta ise; 13 adet sınıf ve idari oda mevcuttur. Okul bahçesinde de 200 kişi kapasiteli çok amaçlı toplantı salonumuz bulunmaktadır.

Bugün geldiğimiz noktada; 1 müdür, 2 müdür yardımcısı ve 37 öğretmen ve 824 öğrenciyle büyük bir aile olarak, eğitim ve öğretime tam gün eğitim modeliyle Toplam Kalite Yönetimini (TKY) benimsemiş olarak devam etmektedir.

Yayın: 04.04.2019 - Güncelleme: 16.02.2024 09:20 - Görüntülenme: 620

Etiketler :