Selma AKGÜL - Okul Müdürü

1986 İstanbul doğumlu olan okul müdürümüz  Selma AKGÜL, ilk ve ortaokul eğitimini İstanbul  Bahçelievler’de almıştır. 2003 yılında Bahçelievler Lisesini bitirmiştir.  Yine 2003 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk  Eğitim Fakültesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünde eğitime başlamış olup 2007 yılında mezun olmuştur.  2007 yılı ağustos atamalarında Sakarya Yazlık İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. 2009-2011 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimi almıştır. 2011-2015 yılları arasında Sakarya Şehit Abdullah Ömür İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra  İstanbul Arnavutköy Boyalık İlk/Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır. 2019 yılı eylül ayında  Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Görevlendirme süresi bittikten sonra Malazgirt İlk/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başlamış olup bu görevi halen devam etmektedir.