Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul'da gerçekleştirilen ışık gösteri 100. Yıl Marşı eşliğinde İstanbul semalarına yansıdı.

Şbt

Sayın velilerimiz, yaptığınız yardımlar yola çıktı. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir.

Şbt

Sayın Velilerimiz, deprem bölgelerine ulaştırmak istediğiniz yardımlarınızı 10:00-16:00 saatleri arası okulumuza teslim edebilirsiniz.

Ekm

İlk defa yönetici olarak görevlendirme kapsamında okulumuzda müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Esra DOĞAN ve Tuğba ATA CEYLAN'a görevlerinde başarılar dileriz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasip TURHAN okulumuzda uyum haftasına başlayan öğrencilerimizi ziyaret etti. Başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

16.06.2021 Çarşamba Günü uygulanacak olan PIRLS sınavı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasip TURHAN Bey okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi motive etti.