Malazgirt İlkokulu

Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Yayla Cd. No.40/2 Arnavutköy/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin, Başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek,öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek, ilköğretim düzeyinde genel kültür vermek, ülke kalkınmasına sosyal, kültürel, ekonomik katkıda bulunma bilinci ve gücü kazandırmak.
Misyon
Biz istiyoruz ki…. Tüm öğrencilerimiz ilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanlara yönelmelerini, dolayısıyla severek, isteyerek seçecekleri ve mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar, Öğrencilerimiz çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, her zamanda her alanda en iyi olanı yakalayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip olarak yetişsinler.
Başarılar
Daruşşafaka 3. sınıflar Mihriban ÇELİK Sevgi Vakfı Ödülü 2. liği Adem ÇEVİK Aydınlık Bir Gelecek için Projesinde ilçe 1.liği
Ulaşım
Arnavutköy-TERKOS otobüsü. 15 dakikada İmrahor - Sancaktepe minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Öğrenci servisleri vardır.
Yerleşim Yeri
Arnavutköy İlçesi Sancaktepe Mahallesi. Okulumuz yerlesim yeri içerisinde yer almaktadır. Toki ve KİPTAŞ konutlarına 2 km mesafededir.
İl merkezine 30 km İlçe merkezine 2 Km